Att följa sin lust

Oj, nu var det länge sedan jag skrev.

Jag tänker alltid när det är långt mellan gångerna att jag måste skriva oftare fast varför MÅSTE jag det?  Måsten är inget bra att ha och jag känner att jag under 2017 vill drivas mera av lust. Och att göra mera aktiva val. Ni som känner mig vet att jag verkligen gillar människor och mår bra när jag kan leda människor i en positiv riktigt enligt deras önskemål och i viss mån också omgivningens tyckande. Idrotten är ju också en viktig del av mig och jag är lite stolt att jag under 20 år fått påverka idrottare positivt. Det finaste uppdraget jag fått inom idrotten var när jag 2010 fick frågan om jag ville vara en av tre psykologiska tränare knutna till Svenska Ishockeyförbundet. Jag älskar verkligen att få vara en del av Svensk Hockey och mitt uppdrag finns kvar fast nu är jag ensam i min roll. Tre har blivit en men jag står stadigt kvar i den finaste av roller. Jag har fått frågan varför jag inte är med J 20 landslaget under VM som nu går i Kanada. Mitt uppdrag var att under tre år vara med J 20 landslaget och det gick ut i samband med VM i Helsingfors förra året. Att vara borta drygt 3 veckor från familjen under jul och nyår har slitit en del på mig, fast uppdraget har varit väldigt kul och givande så känns tre år tillräckligt. Nu är jag väldigt glad att få tillhöra 17 landslaget och forma de unga, ambitiösa och skickliga spelarna tillsammans med de duktiga ledarna.

Ha det bra och ta hand om dig!

Ola

124

Posted in Blogg.