Ibland går det lite tungt

Jag kan ibland som väldigt många andra känna att en prestation inte gått riktigt som jag tänkt mig. Oftast handlar det om en föreläsning eller en liknade situation där jag står på scenen och ska leverera något bra. Ibland så kan jag slå ifrån mig och tänka att jag gjort så gott jag kunnat och att det handlar mera om mottagaren än om mig men ibland så tycker jag att det handlar uteslutande om mig. Jag brukar grubbla några dagar eller kanske snarare reflektera och det brukar oftast komma något bra ur det. Lärande processen är att se sig själv utifrån ibland och hitta nya vägar som skapar ny kunskap. Jag bruka också få kraft av att titt

a tillbaka på feedback eller tidigare prestationer jag fått som kändes bra.

Det här brevet fick jag av en ung student för ganska många år sedan när jag föreläste i Boston. Jag såg det igen för några dagar sedan och det gör mig riktigt glad. Det kommer alltid att få följa med mig på ett positivt sätt och ge mig kraft.

013

Ha det bra därute!

Ola

 

 

 

Posted in Blogg.