Ingen dag den andra lik

Ibland kan jag undra vad jag håller på med, snacka om att mitt jobb är från ytterkant till ytterkant men såklart med människor i fokus. Idag har jag jobbat med anställningsintervjuer till det fina Radisson Blu Metropol Hotell i Helsingborg. Det är en härlig känsla att möta alla förväntansfulla personer som vill börja jobba på hotellet som öppnar 15 september. Winn Hotel Group är en härlig koncern att jobba för och det märks när man intervjuar de sökande att de gillar värdegrunden som koncernen står för. Senare på dagen så får jag ett samtal från en person som jobbar på en koncern med närmare 50 000 anställda som frågar om jag kan hjälpa henne med ett ärende som handlar om hur de ska lösa en problemsituation i Kina. Jag svarar så så gott jag kan och känner mig nöjd att jag kunde vara till hjälp i ett väldigt tufft personalärende långt, långt, borta från oss i Sverige. Någon timme senare får jag ett samtal från en mamma som vill ha stöd och råd för sin dotter som spelar fotboll och där det låst sig för dottern när hon ska spela matcher. Jag ger lite Råd och vi bestämmer att jag ska träffa dottern senare. Nu sitter jag i Soffan hemma hos min underbara son Ludvig o tittar på fotboll här i Helsingborg och känner att jag gjort lite skillnad i dag. Det gör gott i mitt hjärta.

Ha det bra därute!

Ola

Posted in Blogg.