Jag jobbar med två nya böcker

Hej på er, jag hoppas att ni haft en bra sommar.

Jag ber om ursäkt att jag inte skriver mera på min blogg. Jag tänker hela tiden att jag vill/måste skriva ett inlägg i veckan i alla fall men jag är inte där ännu. Jag tänkte berätta att jag smugit igång med två nya böcker. Den första boken som ska heta “Rädsla, vän eller fiende”? Skriver jag med 8 kompisar och vi tror den kommer ut till våren. Vi har varit i väg till Höga Kusten några dagar i juni och dragit upp strategin och skrivit upplägg och strategi.Det kommer att bli olika historier som vi varit med om blandat med fakta. Det är underbart gäng med en fantastisk kunskap så jag tror det kommer att bli en grym bok.

Den andra boken räknar jag med ska komma ut i december 2016. Där skriver jag själv och det krävs en hel del intervjuer och research. Boken ska heta “Det gåtfulla folket”. Jag tänker undersöka de männsiskor som är på “livets skuggsida” och är lägst ner på samhällets trappa. Varför blev det så? Jag kommer att intervjua “A-lagare”, några kriminella, de som säljer sin kropp på olika sätt m m. Jag kommer också att prata med polis och socialtjänst för att få en “större bild”. Tanken är få lite mera insikt och större förståelse och att sprida det.

Ha det bra så länge och ta hand om er.

olaberggren

Posted in Blogg.