Sen debut i landslaget

När jag 2010 som 52 åring fick debutera i landslaget i min älsklingssport ishockey kändes det väldigt stort. Jag hade visserligen hjälpt kocklandslaget några år tidigare men ishockey är ju den sport jag älskar absolut mest. När jag skriver det här så sitter jag på ett hotellrum i Helsingfors och förbereder mig för mitt sjätte mästerskap. J 20 VM i den finska huvudstaden. Jag har nog personligen landat i att jag är en del av ledargänget i min roll som psykologisk tränare och jag hoppas att de tycker jag förtjänar min plats i laget. I morgon börjar turneringen och vi möter Schweiz. Ett lag som vi borde vinna över MEN vi får inte tumma på de viktiga saker vi måste göra för att stå som segrare efter matchen. En reflektion som jag ofta gör och som jag får frågan om är kan man jämföra idrott och näringsliv? Absolut, eftersom jag jobbat parallellt med det under 20 år så finns det både likheter och stora skillnader. Fast det ska jag berätta om någon annan gång. Håll tummarna för oss, för det skulle vara underbart att komma hem med ett guld till Sverige.

Ta hand om dig!

Ola

Jag i ett rum jag älskar att vara i. Landslagsomklädningsrum.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Blogg.